THE COMMONS (COMMISSARY AT THE GROVES)

THE COMMONS (COMMISSARY AT THE GROVES) Linwood Engineering provided full MEP design for the 126-year-old former Whittier State School and Correctional Facility which, in the 1960s, was transformed into a Protestant Chapel. Now known as The Commissary at The Groves, a historical restoration located in Whittier, CA, and listed on the National Register of Historic Places. CONSTRUCTION DETAILS

THE COMMONS (COMMISSARY AT THE GROVES)2021-08-20T20:05:23+00:00

CHAPMAN UNIVERSITY – THE “K” RESIDENCE HALL

CHAPMAN UNIVERSITY - THE "K" RESIDENCE HALL New 56,628 sq ft housing complex at the site of the historic 100-year-old Villa Park Orchards citrus packing house. Scopes included the design of ground-up 402-bed student residence. Linwood provided a new 12kV electrical service and all MEP and fire protection engineering designs for buildings. CONSTRUCTION DETAILS Cost: $47,000,000 Type: Design

CHAPMAN UNIVERSITY – THE “K” RESIDENCE HALL2021-08-20T20:06:41+00:00
Go to Top